Bancul zilei

Pe data de 20 iulie 1969, comandantul misiunii Apollo 11, Neil Armstrong a fost prima persoană care a pus piciorul pe lună. Primele lui cuvinte după ce a pășit pe lună au fost: “Un pas mic pentru om, un pas uriaș pentru omenire”. Acest eveniment a fost televizat pe pământ. Înainte însă de a intra în naveta spațială, Neil Armostrong a spus următoarele cuvinte: “Mult noroc domnule Gorsky”.

Multe persoane de la NASA au crezut că este doar o remarcă vis a vis de vreun cosmonaut rival sovietic și din curiozitate au căutat să vadă dacă există o asemena persoană, însă nu au găsit pe nimeni cu acest nume nici pe lista cosmonauților ruși și nici pe cea a americanilor.

De-a lungul anilor, multe persoane l-au întrebat pe Armstrong ce a vrut să spună cu “Mult noroc domnule Gorsky”, însă Armstrong a zâmbit de fiecare dată fără să răspundă.

Pe 5 iulie 1995, în Tampa Bay – Florida în decursul unui interviu, un reporter i-a pus iarăși misterioasa întrebare. În sfârșit, de data asta Armostrong a putut să răspundă pentru că domnul Gorsky murise.

În 1938, când eram copil, mă jucam cu o minge de baseball cu un prieten și mingea a ajuns din greșeală în curtea domnului Gorsky, vecinul meu de atunci. Furișându-mă în curte după minge, am auzit-o pe doamna Gorsky care striga la domnul Gorsky:

“Sex ? Vrei sex ? Vei avea parte de sex de la mine doar când copilul vecinilor n0ștri va ajunge pe lună!”

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here