Invitație dezbatere: „Cercetare științifică – Inovare – Clustere: Noua autostradă spre reindustrializarea Uniunii Europene“

camera_de_comert_arad_cciaCamera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, prin rețeaua Enterprise Europe Network și Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics – Inovative Cluster au plăcerea de a vă invita, marți, 24 iunie, la ora 9:00, la sediul CCIA Arad de pe strada Cloșca nr. 5, să participați la dezbaterea: „Cercetare științifică – Inovare – Clustere: Noua autostradă spre reindustrializarea Uniunii Europene“.
Evenimentul se înscrie în demersul Clusterului de la Măgurele de a dezvolta o serie de parteneriate pentru realizarea de proiecte inovative, cu finanțare europeană, care să răspundă obiectivelor Strategiei Dunării.
Scopul principal al inițiativei este acela de a scoate în evidență rolul de magnet pentru companii europene și comunități locale jucat de un proiect major de cercetare științifică cofinanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României.
Caravana Clusterului de la Măgurele pentru parteneriate europene pleacă din București, luni, 23 iunie, se oprește la Arad în data de 24, apoi continuă la Budapesta și Viena.
Grupul care efectuează deplasarea este format din circa 25 de persoane din domenii diferite dar provenind din mediul științific și din cel de afaceri. Toți au experiență în atragerea de fonduri europene prin proiecte.
Sunt invitați să participe agenți economici, reprezentanți ai autorităților locale și regionale, ai instituțiilor de învățământ și ai centrelor de cercetare și inovare. Participarea este GRATUITĂ!
Vă rugăm să transmiteți confirmarea prezenței Dvs. la adresa: anamaria.marc@ccia-arad.ro, care să conțină numele societății și domeniul de activitate, numele participanților și funcția acestora. Data limită de confirmare: 23 iunie 2014, ora 11:00.
Ar fi o onoare să vă avem alături!
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − one =