„Promenada inimilor”, aleargă pentru sănătatea inimii tale

art.PROMENADA INIMILOR 2014Fundaţia Română a Inimii şi Forumul Naţional de Prevenţie, alături de cluburile Rotary Club Arad, Rotary Arad Cetate, Rotaract Arad, Rotaract Cetate Arad și Interact Cetate Arad vor organiza un cros pentru încurajarea sănătății cardiace, cu ocazia zilei Mondiale a Inimii. „Promenada Inimilor” va avea loc duminică, 28 septembrie. Manifestarea, care a ajuns la cea de a II-a ediție, este un concept simplu şi inovator ce are ca scop încurajarea arădenilor de toate vârstele să facă sport și mișcare, lucruri vitale pentru o inima sănătoasă. Startul se da din faţa Primăriei, la ora 10.30 și se va parcurge un traseu de 3,7 kilometri.

Înscrierile vor avea loc duminică pe platoul din fata Primăriei Arad, începând cu ora 08:00 și până la ora 10:00. Înainte de start antrenorii de la Pure Fitness au pregătit o încălzire pentru toți participanții la cros.

Primii 100 de participanți înscriși vor primi gratuit câte un tricou și o mapă personalizată!

Premierea se va face pe doua categorii de grupe: bărbaţi şi femei, însă vor mai exista încă trei premii surpriză. Evenimentul se va încheia cu un zumba mob.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 6 =