Terapeuți de marcă la Conferința ANATECOR de la Arad

anatecorCea de-a XIX-a ediţie a Conferinţei Internaţionale de Terapii Complementare ANATECOR se va desfășura în perioada 26-28 septembrie, la Palatul Cultural din Arad. Manifestarea are ca parteneri Primăria Arad, Academia de Ştiinţe Medicale, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” Arad.
Tematica lucrărilor este stabilită pe trei domenii: regenerare psiho-fizică, armonizare sufletească şi desăvârşire spirituală. Programul va fi axat pe lucrări prezentate în plenul Conferinţei, workshop-uri, ateliere de lucru și standuri expoziţionale. Conferenţiarii sunt terapeuţi, medici, psihologi, personalităţi recunoscute pe plan naţional şi internaţional, cu rezultate de marcă în cele trei domenii. „Sunt anunţate şi incluse în program peste 70 de lucrări, care vor fi publicate în Compendiul Conferinţei. Obiectivul este reunirea, într-un forum ştiinţific, a cercetătorilor şi practicanţilor de terapii complementare, naturiste şi spirituale, care, în conlucrare sinergică, să sprijine creşterea nivelului de competenţă a terapeuţilor şi îmbunătăţirea stării de sănătate a omului”, a declarat Remus Tănase, preşedintele ANATECOR.
ANATEOR este persoană juridică, legal constituită, cu avizul Ministerului Sănătăţii, fiind o asociaţie naţională, non-guvernamentală. Scopul Asociaţiei este formarea profesională, în domeniul terapiilor complementare, coordonarea etică şi profesională în desfăşurarea activităţilor terapeutice, precum şi promovarea colaborării şi comunicării cu sectorul de medicină alopată, cooperarea cu specialiştii Ministerului Sănătăţii. ANATECOR este membră a confederaţiei Asociaţiilor Naţionale de Terapii Complementare din Europa – ECHO.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here