Caravana LSRS ajunge la Arad

Voluntarii Ligii Studenților Români din Străinătate se vor întâlni luni, 29 septembrie 2014, ora 11:00, la Colegiul Național „Moise Nicoară” din Arad, cu tinerii interesaţi de studiile în străinătate.
Succesul din anii anteriori și reușita ediției din primăvara lui 2014 au demonstrat că interesul tinerilor români pentru studiile peste hotare este din ce în ce mai mare și nevoia de informații a acestora crește proporțional. Cei prezenţi vor putea afla aproape totul despre studiile în Italia, prin seminarul interactiv susţinut de foşti şi actuali studenţi români din această ţară.
În această toamnă vor fi organizate mini-conferințe în paralel cu obișnuitele seminarii pe tema studiului în străinătate. Structura acestor mini-conferințe va fi mai elaborată și mai interactivă, menită să implice activ participanții în procesul de informare. Pe lângă prezentarea studiilor în străinătate și a oportunităților oferite de diferite țări pentru studenții internaționali, la aceste mini-conferințe vor participa speakeri consacrați care au absolvit universități din străinătate și cu care tinerii prezenți să poată discuta direct despre ce înseamnă studiul la universitatea respectivă și experiența academică în străinătate. De asemenea, se vor organiza workshop-uri pe teme precum procesul de aplicație, scrisoarea de intenție, posibilitățile de finanțare etc., precum și sesiuni de networking informal.

art.caravana

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven + 15 =