Brighi lansează single-ul și videoclipul „Motivul meu”, feat Silviu Pașca

art.brighi“In aritmetica iubirii unu plus unu fac doi.”
Semifinalista „Vocea României”, Brighi lansează single-ul și videoclipul „Motivul meu”, feat Silviu Pașca, o poveste cinematografică plină de romantism și emoție, care recrează în detaliu 6 căsătorii inspirate din cultura și tradițiile occidentale. De această dată, Brighi interpretează rolul invitatului special care aduce pe note muzicale cea mai frumoasă declarație de dragoste, iar Silviu Pașca este maestrul de ceremonii. Pentru videoclipul „Motivul meu”, Brighi are și o nouă imagine care celebrează feminitatea și sensibilitatea, iar pentru producția și imaginea din clip, artista a colaborat cu Andra Moga (stilist), Alex Ifimov (hair și make-up) și regizorul Slava Sîrbu. Clipul a fost filmat în urmă cu câteva luni la Palatul Mogoșoaia. „Piesa „Motivul meu” vorbește despre iubirea fără limite, iubirea care trece dincolo de aparențe și dincolo de barierele îndoctrinate de-a lungul timpului în mințile oamenilor. Mă consider norocoasă pentru că am descoperit ce înseamnă iubirea adevărată și că am parte de ea în fiecare zi. Prin intermediul acestei piese vă doresc tuturor să aveți parte de iubire deplină. Viața ne dă milioane de motive să zâmbim”, a declarat Brighi.
Compusă de către Max Chisaru, Bodea Constantin, Andrei Mihai, Diana Moraru, Vlad Munteanu, Smiley, Silviu Pașca și Alexandru Gheorghe, piesa „Motivul meu” este o frumoasă declarație de dragoste în care sunt enumărate miile de motive care ne fac să zâmbim atunci când suntem îndrăgostiți, de la vocea persoanei iubite, la zâmbet, până la cuvintele frumoase și afirmă că dragostea nu ține cont de vârstă, sex sau culoare.
De la mega-colaborarea cu Snoop Dog pentru single-ul „Play me like a violin”, frumoasa artistă a lansat feat-uri cu Speak, Pacha Man sau Dorian, iar single-ul „Motivul meu” este lansat după participarea în cadrul celui de-al patrulea sezon „Vocea României”, unde Brighi a ajuns în semifinală.
Single-ul și videoclipul „Motivul meu” pot fi văzute aici:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here