Din pușcărie a escrocat o femeie

Un individ pentru care pușcăria nu a fost un impediment pentru a comite o înșelăciune a fost depistat de polițiștii arădeni. Poliţiştii Secţiei nr.1 Poliţie Arad l-au identificat pe individul bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune prin “metoda accidentul”. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în data de 2 martie, în timp ce se afla încarcerat în Penitenciarul Galaţi, bărbatul în vârstă de 45 de ani ar fi apelat telefonic o femeie, de 63 de ani, din Arad, căreia i s-a prezentat în mod fals a fi avocat, spunându-i că fiul acesteia ar fi accidentat un copil pe o trecere de pietoni.

Pentru împăcarea părţilor implicate în respectivul accident fictiv, bărbatul i-ar fi solicitat victimei suma de 1.700 de lei, banii fiind trimişi prin poştă de către un angajat al unei firme de taxi din Arad. Ulterior, cei 1.700 de lei au fost ridicaţi de către o altă persoană, care a achitat în numele escrocului contravaloarea unor jocuri de noroc.

Bărbatul, care se află actualmente încarcerat în Penitenciarul Tulcea, este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici