Sia lansează videoclipul piesei “Alive”

art.siaOdată cu premiera videoclipului, artista anunță pentru 29 ianuarie 2016, lansarea albumului “This Is Acting”.
Încă de acum câteva zile, Sia a dezvăluit pe contul său de Instagram coperta albumului ce urmează a fi lansat. Fanii care vor pre-comanda albumul, vor primi gratuit piesele “Alive” și “Bird Set Free”. Sia va interpreta cele două piese pe 7 noiembrie în emisiunea Saturday Night Live.
Așa cum ne-a obișnuit în celelalte videoclipuri, Sia nu apare nici de această dată. Personajul principal din videoclipul “Alive” este tânărul actor și dansator de 9 ani, Mahiro Takano, iar videoclipul a fost filmat în Chiba, Japonia. După videoclipurile “Chandelier”, “Elastic Heart”, “Big Girls Cry”, Sia colaborează din nou cu regizorul Daniel Askill. Pentru noul album, Sia a lucrat cu Jessie Shatkin, Greg Kurstin, dar și cu Adele și Tobias Jesso.
Anteriorul album, “1000 Forms Of Fear” a ocupat prima poziție în topurile muzicale și a primit discul de aur pentru vânzări. De pe album, Sia a extras ca single-uri, piesele “Chandelier” și “Elastic Heart”, care au depășit sute de milioane de vizualizări pe YouTube.
Sia, videoclipul piesei “Alive”, link YouTube:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here