Un român fără permis a vrut să-și conducă mașina prin Europa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţean român în vârstă de 31 de ani, din județul Călăraşi, conducând un autoturism marca Opel Vectra, înmatriculat în Germania. Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a arătat un permis de conducere eliberat de autorităţile bulgare care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că documentul este fals total, iar cetăţeanul român nu deţine un permis de conducere valabil. Bărbatul a declarat că a obţinut permisul de conducere în anul 2010 în Bulgaria și l-a pierdut, iar în urma unei solicitări ulterioare, a primit acest document.

Poliţiştii de frontieră arădeni i-au întocmit bărbatului acte de urmărire penală pentru infracţiunile de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here