Aplicaţia on-line care te scapă de cozile din vămi

Poliţia de Frontieră recomandă cetăţenilor care tranzitează Punctele de frontieră rutiere, în perioadele în care se prefigurează creşteri ale valorilor de trafic, să consulte aplicaţia on-line destinată monitorizării traficului la Punctele de trecere a frontierei.
Aplicaţia poate fi accesată de pe orice calculator sau terminal mobil cu acces la internet la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, unde se pot vizualiza punctele de trecere a frontierei, care sunt marcate, în funcţie de trafic şi timpii de aşteptare în culori diferite: verde = timpi de aşteptare până în 30 minute; galben = timpi de aşteptare între 30-60 minute; roşu = timpi de aşteptare peste 60 minute. De asemenea, aplicaţia foloseşte modulul de navigaţie furnizat de Google Maps şi accesând tabul „direcţie de mers”, se pot configura trasee spre un anumit Punct de trecere a frontierei.
Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute. În meniul principal al aplicaţiei, utilizatorul are posibilitatea de a vizualiza valorile timpilor de aşteptare în punctele de trecere a frontierei în două variante, în funcţie de direcţie, pe sensul de intrare sau pe cel de ieşire din România.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here