Eduard Schneider: “Există o cerere foarte mare, mai ales de lucrări de calitate”

Eduard Schneider– Interviu cu Eduard Schneider, Schneider Productions

– Care este specificul activității Schneider Productions?

– Suntem o casă de producție media. Facem în principal filme de prezentare, filme de companie dar și documentare, videoclipuri muzicale și fotografie de produs, fashion, orice gen de fotografie, dar în principal filme de prezentare de corporate. Este un domeniu în mare creștere în care există o cerere foarte mare, mai ales de lucrări de calitate.

Care a fost cel mai competitiv și provocator proiect pe care l-ați avut?

– Anul acesta am avut al treilea proiect pentru Porsche. Este mereu un challenge să filmezi pentru un brand mondial de acest calibru. Am filmat atât în străinătate, în cinci țări, cât și în România, unde ultima filmare pentru ei a fost pe Transfăgărășan. Suntem onorați să avem în portofoliul nostru un client de talia Porsche. Pe lângă Porsche, am lucrat și lucrez încă pentru Mercedes Benz, pentru Daimler, pentru Audi. Deci, industria auto este foarte interesantă pentru noi, dar am colaborat și cu Bosch, Panasonic, Canon și alte branduri mari.

– Care sunt principalele obstacole pe care trebuie să le depășiți?

– Timpul. Practic nu sunt obstacole, este doar o problemă de timp, de a aloca suficient timp și de a da suficientă importanță unor producții de acest gen.

– Ce le-ați recomanda celor care doresc să se orienteze spre domeniul dumneavoastră de activitate?

– Este un domeniu care necesită foarte multă pasiune. Nu este ceva din care să te îmbogățești. Dacă tinerii urmăresc doar câștigul financiar, atunci să se orienteze spre alte sectoare de activitate. Contează foarte mult cât suflet pui și asta se vede în rezultatul final. Chestiile tehnice vin pe parcurs. Eu am cu totul alt background profesional dar am ajuns în această branșă din simplă pasiune.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × three =