Mesajul lui Jo: “Nu trebuie să așteptăm ‘Până vara viitoare’ pentru noul meu single”

art.jojoDupă succesul piesei ‘Până vara viitoare’, un no. 1 care a stat în topurile celor mai difuzate piese pe radio și TV timp de aproape jumătate de an, Jo lansează single-ul și videoclipul ‘Mesajul meu’.
“Prin ‘Mesajul meu’ am încercat să transpunem starea aceea în care te regăsești după ce totul s-a terminat între tine și persoana iubită, dar sufletul tău tânjește după ea și ai da orice pentru a o revedea. Cu toții am experimentat aceste trăiri la un moment dat, nu-i așa?”, a declarat Jo.
‘Mesajul meu’ vorbește despre momentele de dor și nostalgie prin care toți trecem la un moment dat, după o despărțire. Este aceea perioadă de tranziție în care încerci sau îți pe cineva, dar indiferent ce ai face, acea persoană este încă prezentă în mintea ta și cedezi, renunți la orgoliu și dai un mesaj fostei iubiri.
Piesa a fost compusă și produsă de Randi, în studiourile Famous Production, iar videoclipul, o coproducție Cat Music și Famous Production, a fost regizat de Khaled Mokhtar. Jo este una dintre artistele cu o prezență constantă pe posturile de radio și TV, cu o continuitate în ceea ce privește linia pieselor pline de emoție, începută anul trecut cu ‘Șoapte’, cu o interpretare intensă și o sensibilitate aparte.
Daca ai suferit vreodată din dragoste, atunci piesa aceasta este pentru tine!
Mai multe informații despre Jo, aici:
Website: www.lumealuijo.ro
Facebook: https://www.facebook.com/JoOficial
Mesajul lui Jo: “Nu trebuie să așteptăm ‘Până vara viitoare’ pentru noul meu single”, link YouTube ‘Mesajul meu’:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here