Senatorul Igaș cere amănunte ANI despre primarul din Lipova

art.igasSenatorul Constantin Traian Igaș a adresat o întrebare Agenției Naționale de Integritate prin care solicită clarificări referitoare la conflictul de interese administrativ în care se află primarul orașului Lipova, Iosif Mircea Jichici. „Întrebarea adresată ANI vine de fapt din sânul comunității pe care o reprezint ca parlamentar. Am un dialog permanent cu cetățenii și, în contextul apropierii alegerilor locale, oamenii se întreabă ei cu cine votează și mai apoi își întreabă senatorul ales, cerând să se facă lumină în cazul de incompatibilitate în care se află primarul orașului”, a declarat senatorul de Valea Mureșului, Constantin Traian Igaș.
Senatorul arădean consideră că este necesară o clarificare în acest sens întrucât orașul Lipova este capitala Văii Mureșului și trebuie să își continue neîntrerupt parcursul administrativ pentru a da un tonus bun întregii zone.
„Domnul Jichici nu este un om rău, dar nu a fost sprijinit de cei din echipa sa în actul administrativ, iar acum, pe fondul comunicării ANI, mă face să cred că nu va mai intra într-o nouă competiție electorală. Agenția de Integritate, cu siguranță, a comunicat raportul de evaluare Instituției Prefectului, instituție care acum are datoria de a respecta obligațiile legale”, a explicat senatorul Traian Igaș.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here