Trupa Alarma lansează single-ul și videoclipul “Young and Free”

art alarmaPuștii de la Alarma lansează primul lor single și primul videoclip: “Young and Free”.
Piesa “Yound and free” este compusă de Mihaela Cernea și Alex Toma, iar videoclipul este regizat de George Potcovaru și îi poartă pe cei cinci puști într-o incursiune prin “jungla urbană”, cu biciclete, shake-uri și rolele, de dimineața până seara, când urcă pe scenă. La fel s-a întâmplat și duminică, 8 mai, când Andy, Ines, Leon, Mihnea și Robert au urcat pe scena din Parcul Copiilor din București, unde au susținut un concert și au lansat live, în fața publicului, single-ul “Young and free”.
ALARMA este o trupă pop rock, o gașcă veselă care și-a propus să facă performanță și să cucerească simpatia și interesul publicului. Muzica face parte din viața lor, este o formă de distracție si relaxare, chiar daca studiul ei a devenit o ocupație de la vârsta de 6-7 ani. Trupa Alarma a fost fondată în anul 2013 de Mihaela Cernea.
Membri trupei sunt: Leon Craioveanu (tobe) – 11 ani, elev în cadrul Colegiului Național “Dinu Lipatti”, specializarea instrumente muzicale;
Ines Junger (clapă) – 13 ani, elevă la Olga Gudynn International School;
Andy Ciobanu (bass) – 13 ani, elev la “Dinu Lipatti” specializarea instrumente muzicale; Mihnea Părăuan (chitară electrică) – 14 ani, (concurent Next Star); Robert Gogoană (solist+chitară electrică) – 16 ani, elev la CNA “Dinu Lipatti”, specializarea arta actorului.
Trupa Alarma, single-ul și videoclipul “Young and Free”, link YouTube:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here