Mahala Rai Banda lansează single-ul și videoclipul “Kan Mahala”, featuring Buppy Brown

art mahala raj bandaUn proiect inedit în muzica românească, trupa Mahala Rai Nanda, lansează single-ul și videoclipul “Kan Mahala”, o colaborare cu artistul jamaican Buppy Brown.
Cu un mix funky de stiluri muzicale, un beat modern și unic, piesa este compusă de Ioniță Aurel, Mihai Ogășanu și Lennox Brown, iar videoclipul este regizat de Ionuț Trandafir. “Colaborarea cu Mahala Rai Banda este inspirațională, sunetele instrumentelor îmi aduc aminte de perioada în care mergeam alături de tatăl meu în studiouri. Am acceptat instant colaborarea datorită stilului lor unic, iar cel care a contribuit la realizarea featului este Mihai Ogășanu, căruia îi mulțumesc. Cu siguranță îmi doresc să mai fac și alte piese în colaborare cu Mahala Rai Banda”, a declarat Buppy Brown. Melodiile cântate de trupa Mahala Rai Banda au ajuns în toate colțurile lumii, în faimoase edificii culturale precum: Cosmopolite din Oslo, Adelaine Royal Theatre din Australia, Opera Garnieri din Paris, Arts Center din Moscova, Opera din Viena, BBC Studio 6. De altfel, trupa a cântat în deshiderea unor concerte susținute de Lenny Kravitz, Scorpions, Mariah Carey, Jimmi Cliff.
Lennox Buppy Brown este un artist originar din Jamaica și a lansat numeroase piese până în prezent. Buppy nu este la prima colaborare cu artiști români; el a mai lansat piese alături de Costi Ioniță. Pe lângă asta, Buppy susține concerte alături de trupa lui, The Uplifters și făcut parte din distribuția unor filme ca “Blade 1” și “Don Cheadle”, alături de nume ca Wesley Snipes.
Mahala Rai Banda, single-ul și videoclipul “Kan Mahala”, featuring Buppy Brown, link YouTube:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − seventeen =