Jo este… “cu un picior în rai”

art.jo“Și dacă dragostea-i tot ce ai… Să știi că ești #CuUnPiciorInRai!”
După ce ne-a cucerit cu hiturile lansate până acum, încă de la primul single solo, “Șoapte”, Jo ne duce într-un rai muzical și vizual cu noul single și videoclip – “Cu-n picior în rai”.
Dacă pâna acum, Jo ne-a obișnuit cu vocea sa emoționantă și puternică, artista lansează piesa “Cu un picior în rai”, care deși păstrează interpretarea sa emoționantă, are o notă veselă, pozitivă. “Cu un picior în Rai’ este noul meu single și totodată, starea mea de spirit! :) Nu am cum să mă simt altfel, când lucrez cu oameni faini precum cei de la Famous Production, în frunte cu producătorul meu, Randi, echipa mea de suflet de la Cat Music și gașca faină de la filmările clipului, coordonată de regizorul Michael Mircea. Dar din dar se face Rai, așa că hai să dăruim piesa tuturor celor dragi inimilor noastre. Spread the #JOy!”, a declarat Jo.
Energic, cald și cu o poveste pozitivă, single-ul “Cu un picior în rai” este compus și produs de Randi, în studiourile Famous Production. O poezie vizuală despre prietenie, relaxare, distracție, videoclipul este regizat de Michael Mircea și a fost filmat la munte, în Obarșia Lotrului, alături de gașca de prieteni ai lui Jo, într-un piesaj natural, spectaculos.
Jo a lansat în luna martie a acestui an single-ul și videoclipul “Mesajul meu”, care a adunat până în prezent peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube. În plus, în 2015, Jo a cucerit publicul și topurile muzicale cu hiturile “Șoapte”, “Până vara viitoare” (feat Randi) și “Nimeni nu-i perfect”, alături de Geørge și a fost constant pe posturile radio și TV, pe parcursul întregului an. “Cu un picior în rai” este o coproducție Cat Music și Famous Production.
Jo, “Cu un picior în rai”, link YouTube:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here