Boier Bibescu lansează single-ul „Noi 2”, un featuring cu Alessandra

art.bibescuDupă ce și-a pus amprenta pe producția de succes „Babylon”, a venit momentul ca Boier Bibescu să lanseze single-ul și videoclipul „Noi 2”, o piesa în colaborare cu Alessandra.
Clipul ne introduce în starea relaxantă de vară, iar versurile spun povestea unei iubiri puternice, cu toate că cei doi îndrăgostiți mai au și păreri în contradictoriu. Boier Bibescu a făcut un obicei din a-și produce și compune propriile single-uri, lucrând pentru “Noi 2”, alături de Alex Velea, Rashid, Sonny Flame, Stoica Mario și Alexandra Stanciu, iar pentru realizarea clipului a făcut echipă cu Lucian Iordan și cei de la Frame Killer. „Vara e timpul perfect pentru piese mai ritmate, vesele, cu un clip colorat, care să îți inducă o stare de bine. Am ales să fac single-ul în colaborare cu Alessandra pentru că e o voce fresh în muzică și îmi place mult timbrul ei cald”, spune Boier Bibescu despre noua lui piesă.
Anul trecut, artistul a lansat piesele de vară „Îmi e dor” și „Stare de Show”, care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube, iar Alessandra a intrat în atenția publicului prin single-urile „Eres mi vida”, „Adio, da’ mă întorc” și „Khalia”.
Boier Bibescu, single-ul „Noi 2”, un featuring cu Alessandra, link videoclip „Noi 2”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here