Jorge Gonzalez lansează single-ul “Tu Boquita”

art-jorge-gonzalesCântărețul spaniol, Jorge Gonzalez, vrea să cucerească România cu ritmurile caliente și cea mai seducătoare piesă – “Tu Boquita”, prima lansată în România, alături de Cat Music.
Carismaticul Jorge Gonzalez a luat cu asalt Spania odată cu participarea în cadrul emisiunii “La Voz” (Vocea Spaniei), unde s-a clasat pe locul 2 în finală. Primul lui single, “Diquelame”, a primit discul de aur, un succes care s-a concretizat în peste 80 de concerte într-un timp scurt. Single-ul “Tu Boquita” este compus de Omar Secada și Andy Robert, în studiourile Happiness Production și înseamnă prima colaborare a lui Jorge cu echipa de management a trupei Mandinga. Piesa va fi lansată simultan în trei țări: România, Spania și Mexic. Înainte de lansarea oficială a piesei “Tu Boquita”, Jorge Gonzalez ne-a invitat în universul său, printr-o serie de videouri, cu fragmente din piesă și diverse activități. Le puteți urmări aici:
episodul 1 – http://bit.ly/2drNWDK
episodul 2 – http://bit.ly/2dkun34
episodul 3 – http://bit.ly/2cBD4BB
episodul 4 – http://bit.ly/2da3VHa
Până la single-ul “Tu Boquita”, Jorge Gonzalez a avut numeroase apariții și interpretări live remarcabile, încă de la 17 ani. Varianta lui pentru piesa “Lucia” a stârnit numeroase reacții, iar artiștii ca Alejandro Sanz și Joan Manuel Serrat l-au felicitat pentru interpretare. În 2015, Jorge a făcut parte din juriul emisiunii de talente pentru copii – “Pequeños gigantes”, iar în 2016 a participat alături de familia sa în cadrul reality-show-ul “Gipsy Kings”.
Jorge Gonzalez, single-ul “Tu Boquita”, link YouTube:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here