INNA lansează piesa „Cum ar fi?”, cadou de ziua ei pentru fani

art.inna diggy downINNA și-a sărbătorit ziua de naștere, prilej cu care artista a lansat single-ul în limba română „Cum ar fi?”, filmat într-o sesiune speciala Global Session.
Piesa a fost compusă de Irina Rimes (interpretă hit-ului “Visele” împreună cu INNA și produsă de Alex Cotoi și DJ Sava). Videoclipul a fost filmat în București, în studioul Gate One, regizat și filmat de Khaled Mokhtar, cu care artista a colaborat și pentru alte proiecte video. „Mi-am dorit foarte mult să le pot oferi cadou fanilor de ziua mea piesa „Cum ar fi?” Este o piesă dragă mie, specială, la care am lucrat împreună cu Irina Rimes, o artistă și compozitoare extrem de talentată, pe care o apreciez. Când am primit piesa „Cum ar fi?”, am fost foarte bucuroasă, am simțit că mă regăsesc în mesaj și mă bucur că împreună cu Irina, am reușit să cream o piesă care să sune așa de bine. De altfel, vom lucra împreună pentru primul meu album în limba română, sunt foarte entuziasmată. Sper să vă placă tuturor și să vă facă să visați la iubire, să iubiți în fiecare zi”, a declarat INNA. „Când am compus piesa „Cum ar fi?”, m-am gândit direct la INNA ca fiind cea mai potrivită voce să o interpreteze. De altfel, pentru că această primă piesă a ieșit atât de bine și am colaborat frumos atunci când am compus-o, mă bucur să iau parte la crearea primului album INNA în limba română. Cred că piesa „Cum ar fi?” nu s-ar fi potrivit mai bine unui alt artist decât INNA și sunt sigură că va fi primită cu căldură de publicul din România”, a declarat Irina Rimes.
INNA lucrează la primul album în limba română din carieră.
Anul acesta, INNA a decis să își doneze ziua de naștere pentru a-i susține pe cei de la Hospice Casa Speranței, astfel că fani din țară și din străinătate, familie, prieteni pot alege să direcționeze banii necesari acordării de îngrijire paliativă bolnavilor în faza terminală din centru. Încă se mai pot face donații aici => http://hospice.galantom.ro/inna. Detalii pe blogul INNEI: http://innaofficial.com/hope-for-my-birthday/
INNA, piesa „Cum ar fi?”| Global Session

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + 18 =