Primarul comunei Petriș, campanie șoc: vrea să transforme localitatea într-o destinație turistică

art-petrisPrimarul din Petriș a venit cu o propunere șoc pentru locuitorii comunei: vrea să transforme localitatea dintr-una părăsită, într-o destinație turistică. Așa că, a venit cu o idee nouă: o campanie de marketing imobiliar. A găsit și un nume sugestiv: “Foaie verde de măcriș, VREAU O CASĂ LA PETRIȘ!”.
Irina Onescu a explicat pe contul său de socializare și cum își va transpune în practică ideea:„Toți proprietarii de case sau terenuri din Comuna Petriș (Ilteu, Seliște, Petriș, Corbești, Roșia Nouă și Obârșia) care doresc să își vândă proprietățile, ne pot contacta pentru a se înscrie în campanie. Proprietățile vor fi evaluate, centralizate într-o bază de date și apoi vor fi promovate către potențialii cumpărători, inclusiv la Târgul de Turism al României (17-20 noiembrie, Romexpo, București”).
Irina Onescu, primarul comunei Petriș este nemulțumită de numărul mare de case părăsite din localitate. Pentru că dorește ca Petrișul să nu dispară de pe hartă, a pornit campania de transformare a comunei într-o destinație de vacanță. „Astfel, fie că vor avea destinația de casă de vacanță, fie că vor fi transformate în agropensiuni, fie că vor deveni reședințe permanente, căsuțele nelocuite din Comuna Petriș își vor găsi noi proprietari și vor găzdui noi povești de viață.”, spune Irina Onescu. Doritorii care vor să își vândă proprietățile părăsite nu trebuie decât să
se înscrie în campania “Foaie verde de măcriș, VREAU O CASĂ LA PETRIȘ!”, cu un simplu telefon la 0723 742 544 și astfel se programează pentru o evaluare.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici