Președintele Partidului „Noua Dreaptă” vine la Arad

Mâine, pe 14 martie 2017, Tudor Ionescu preşedintele Partidului „Noua Dreaptă” va sosi la Arad în fruntea unei delegaţii de partid. „El va susţine o conferinţă de presă în care va prezenta situaţia naţionalismului român şi pericolul iredentismului şi separatismului maghiar. La Arad va fi prezentă şi o delegaţie a naţionaliştilor din Republica Moldova, care împreună cu liderii Partidului Noua Dreaptă vor depune o coroană de flori la Arcul de Triumf din Arad”, a declarat Angel Popescu, președintele organizației arădene a Partidului „Noua Dreaptă”.
Reprezentanții Partidului „Noua Dreaptă” spun că sunt atenți la tot ce se petrece în zona acelora care doresc destabilizarea României prin manifestări susţinute direct şi indirect de UDMR, un organism cultural cu rol politic, ilegal în Parlamentul României. Ei acuză UDMR, formaţiune care a susţinut şi încurajat mişcările din zilele trecute din Ţinutul Secuiesc, unde s-a cerut autonomia, sau manifestări ce încalcă legislaţia României (a se vedea O.U.G. nr.201/31 martie 2001), precum, ca exemplu petrecut zilele trecute prin dezvelirea statuii aşa-zisului revoluţionar maghiar paşoptist – IMRE Szacsvay, manifestare susţinută de UDMR, la care au participat si doi maghiari, fluturând drapelul arpadian al partidului crucilor cu săgeţi (organizaţie fascistă!). La fel va fi şi manifestarea din 15 martie 2017 de la Arad, de la monumentul „Ungaria Milenară” unde, an de an, UDMR-ul şi reprezentanţi ai Ungariei plâng după Transilvania pierdută la 1918 în favoarea României. Partidul „Noua Dreaptă” respinge astfel de manifestări.

Comentarii

comentarii

1 COMMENT

  1. Bravo baieti si va sustin din departare, din afara tarii, daca eram acasa . fiti siguri ca veneam si eu, mult curaj si succes, si sper sa se trezeasca si romanii, sa vina cit mai multi….cu bine ..Petre

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here