The Motans lansează videoclipul oficial al piesei „Tu”

The Motans își bucură fanii în această perioadă cu multe lansări de piese. De data aceasta, artistul le prezintă fanilor videoclipul oficial al unei piese îndrăgite, „Tu”.
“„Tu”, prima piesă marca The Motans a fost lansată în primăvara anului 2016. Am avut mari emoții urmărind primele reacții și citind primele comentarii. Atunci era o înregistrare făcută în subsolul Casei de cultură a orășelului Anenii Noi, acum e un videoclip. Pe parcursul acestui an, am aflat cât de mult poate schimba o melodie viața unui om, atât a mea, cât și acelor care au îndrăgit-o”, a declarat The Motans. „Tu” are deja peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube, a fost compusă de Denis Roabes, muzica Marcel Botezan, Sebastian Barac (Marco&Seba), producție Alex Cotoi. Videoclipul pentru „Tu” a fost regizat de Ionuț Trandafir, iar filmările au avut loc în București, la florăria Iris, dar și în Cheile Dobrogei.
The Motans au început anul în forță cu piesa „Weekend”, colaborare cu Delia, cu aproape 6 milioane de vizualizări. De asemenea, au lansat și „Fifty Fifty”. The Motans a cântat împreună cu Delia această piesă în cele trei zile de concerte la Sala Palatului pe care le-a susținut artista. The Motans este Denis Roabes, un tânăr din Republica Moldova de 27 de ani care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim, în urmă cu doar un an. „Muzica mă face să mă simt împlinit și mă ajută să transmit oamenilor din jur emoții și stări, zâmbete și speranțe, fiori sau pur și simplu o liniște în sufletul celor care o ascultă”, a spus The Motans. În următoarea perioadă, The Motans lucrează pentru lansarea primului EP în care vor fi incluse mai multe piese la care lucrează deja de mai mult timp.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din România, reprezentând artiști de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nucă, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN
The Motans, „Tu” (Videoclip oficial):

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here