INNA cucerește Franța

După ce ultimul său single, „Gimme Gimme” a ajuns în topurile din Spania, Turcia și Mexic, INNA înregistrează un nou succes, cucerindu-i pe francezi.
Săptămâna aceasta, single-ul care a depășit 27 de milioane de vizualizări pe YouTube, a ajuns să fie difuzat pe radiourile din Franța.
În plus, conform topului NRJ din Franța, „Gimme Gimme” este una dintre cele mai ascultate melodii în cluburi. INNA ocupă locul opt în topul care include cele mai difuzate 40 de single-uri din cluburi. „Mă bucur foarte mult să văd că oameni din diferite părți ale lumii ascultă aceeași muzică. Este un sentiment minunat să primesc mesaje de la prieteni din afara țării care îmi spun că mă ascultă la radiourile de acolo. Și mai ales, mă bucur că în Franța, piesa mea este atât de apreciată, am amintiri foarte frumoase de acolo, turnee”, a spus INNA.
INNA are peste 2.5 milioane de abonați pe propriul canal de YouTube și peste 2 miliarde de vizualizări pe YouTube, în general. Cu siguranță, INNA nu se va opri aici și deja lucrează la două noi albume, unul în limba română și unul în spaniolă și engleză. De asemenea, INNA se pregătește pentru un nou turneu în Chile și Mexic.
INNA, „Gimme Gimme”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here