Betty şi Matteo lansează single-ul şi videoclipul „Bine pentru tine”

Betty şi Matteo lansează single-ul şi videoclipul „Bine pentru tine”, o poveste cinematografică despre anumite tipuri de frumuseţe în ipostaze inedite, manifestul iubirii veşnice în orice context.
“Mi-a plăcut foarte mult să trec prin diferite ipostaze şi să mă pun în pielea personajelor din scenariu. A fost ceva nou pentru mine şi deşi, a fost greu, sunt foarte mulţumită de rezultat. Este o piesă în care cred foarte tare şi îmi doresc mult să le placă şi fanilor la fel de mult. M-am distrat foarte tare la filmări, Matteo e foarte mişto. Deşi suntem la prima colaborare, presimt că vor mai fi şi altele”, a declarat Betty. Piesa „Bine pentru tine” este compusă în studioul lui Matteo, Mattman Music. Scenariul videoclipului este realizat de Marian Capet, împreună cu Betty şi accentuează ideea că iubirea este cea care te face cu adevărat un om frumos, iubirea rupe orice barieră şi prejudecată impusă de societate de-a lungul timpului pentru definiţia frumosului.
Încă de la primul single lansat, „Într-o secundă”, Betty a adunat milioane de vizualizări pe YouTube şi mii de reacţii pozitive în Social Media. Tânăra artistă s-a bucurat de succes şi la următoarele piese, „La anii mei”, „Acolo sus”, „Amândoi”. Matteo a cucerit topurile muzicale şi publicul cu numeroase hituri, precum „Andale”, „Gândesc cu voce tare”, „Amândoi” şi recent alături de Lidia Buble prin piesa „Mi-e bine”.
Există frumuseţea veşnică? Care este secretul şi care sunt sacrificiile pe care le fac oamenii pentru fericire veşnică şi frumuseţe deplină?
Betty şi Matteo, single-ul şi videoclipul „Bine pentru tine”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here