AMI lansează single-ul şi videoclipul „Mă omoară”

AMI este una dintre cele mai apreciate şi talentate artiste din România. Cu un fan base puternic şi cu milioane de vizualizări pe YouTube, tânăra cântăreaţă ne surprinde încă o dată şi lansează single-ul „Mă omoară.
„Mă omoară” este o piesă dedicată celor ce iubesc cu adevărat şi celor care luptă cu sinceritate pentru a-şi găsi fericirea. Este dedicată celor care au înţeles că iubirea este cea care ne defineşte pe toţi, indiferent cu cine şi unde ne aflăm”, a declarat AMI.
AMI a reuşit să cucerească piaţa muzicală din România cu hit-urile ei, piese cu mesaje sensibile şi romantice. Pentru noul ei clip, realizat în regia lui Florin G. Botea, artista a combinat muzica cu dansul. În doar 2 zile, AMI a reuşit să înveţe o coregrafie dificilă, cu mişcări grele. Videoclipul a fost filmat într-un cadru plin de romantism, iar imaginile surprinse sunt inedite şi completează perfect piesa compusă de Adi Colceru şi produsă în studioul Dav7Music. “Pentru mine, dansul în sine este o artă, ceva profund, poate una dintre cele mai sincere forme de exprimare a felului în care simţim muzica fiecare dintre noi. Am ştiut mereu că face parte din mine şi ca să fiu sinceră mi-am dorit de foarte multa vreme să pot să exprim acest lucru într-un videoclip. Dansul şi muzica formează o pereche frumoasă, iar #MaOmoara e piesă care fără dans ar fi rămas fără pereche”, spune AMI.
Anteriorul single, „Te-aştept diseară”, a sensibilizat publicul şi are peste 32 de milioane de vizualizări pe YouTube, ajungând în top 10 cele mai difuzate piese de la noi din ţară. Artista a început să cânte încă din copilărie, iar de la vârsta de 8 ani să studieze şi vioara şi a participat la numeroase competiţii, unde a fost mereu pe podium. Astfel că, pe lângă visul de a cânta cu vocea, AMI şi-a dorit să aibă piese în care să cânte şi cu instrumentul ei preferat. ‘Te-aştept diseară’ este prima dintre ele, în care artista şi-a înregistrat vioara şi, cu siguranţă, nu va fi ultima.
AMI a devenit cunoscută datorită vocii sale care s-a auzit pentru prima dată în super hit-ul „Trumpet Lights“, care a ocupat primul loc multe săptămâni în topurile muzicale. Au urmat proiecte precum „Playa En Costa Rica”,„Otra Vez“ sau „Somnu` nu mă ia”. Colaborările dintre Grasu XXL şi AMI, piesele „Deja Vu” şi „3 lucruri” sunt foarte iubite şi mereu fredonate de fanii acestora.
AMI, single-ul şi videoclipul „Mă omoară”:
[YouTube=https://youtu.be/al4daWzdNO0]

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here