Andreea Bănică lansează single-ul şi videoclipul „Departamentul de relaţii”, feat. UDDI

Andreea Banică sună la „Departamentul de relaţii”, alături de UDDI! Single-ul este compus de GEØRGE, Marius Dia, Theea Miculescu şi produs de Andrei Idu & Marius Dia. Piesa vorbeşte despre relaţiile pierdute şi compromisurile pe care oamenii le fac pentru persoana iubită. În clipul regizat de Dan Petcan, sexy diva îşi aşteaptă iubitul acasă şi îl sună, dar acesta preferă să stea în oraş cu băieţii. Într-un final, UDDI, care joacă rolul iubitului, ajunge acasă şi se revanşează. „Departamentul de relaţii” este o piesă tare dragă, pe care am aşteptat cu nerăbdare să o împărtăşesc cu voi! Am lucrat cu spor împreună cu UDDI şi echipa. Îmi place foarte mult ce a ieşit, sper că vă veţi regăsi în această piesă!”, a declarat Andreea Bănică. „Acestă colaborare îmi demonstrează în continuare faptul că dacă îţi doreşti cu adevărat ceva şi munceşti pentru asta, doar cerul e limita. Sunt onorat că am ajuns să colaborez cu unul dintre cei mai mari artişti din România, Andreea Bănică, căreia îi mulţumesc din suflet! Piesa „Departamentul de relaţii” este o poveste de dragoste contemporană care are un final fericit. Mulţumesc, Famous Production, Panda Music, Cat Music şi nu în ultimul rând, întregii echipe pentru profesionalism, plăcere şi sprijin! Bless!”, a declarat UDDI.
În vara lui 2016, artista a lansat „Rain in July”, featuring George, piesă ce a generat peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube. De-a lungul timpului, Andreea Bănică a uimit publicul cu piese şi în limba spaniolă sau engleză, precum „Fiesta” şi „Samba”, care au ajuns să fie mari hituri şi în afara ţării. Printre single-urile care au cucerit fanii, se numără „Love in Brasil” (piesă ce a adunat peste 60 de milioane de vizualizări pe YouTube), „Sexy”, „În lipsa ta” (feat. What’s Up), „Rupem boxele” (feat. Shift), „Acelaşi iubit”, „Shining heart” (feat. Laurenţiu Duţă), „Ale, Ale” (feat. Narcotic Sound).
UDDI a lansat single-uri de succes precum „Aseară ţi-am luat basma”, „Vagabontul vieţii mele”, „Adam şi Eva”, piese ce au generat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Până în prezent, artistul a colaborat cu artişti consacraţi ai muzicii româneşti, precum Delia („Ipotecat”), What’s Up („Scumpă domnişoară”) sau Randi („Prietena ta”).
Andreea Bănică, single-ul şi videoclipul „Departamentul de relaţii”, feat. UDDI:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here