Lavinia, „Sfârşitul lumii”, feat Cabron

Lavinia revine cu o imagine fresh şi un look senzual în noul videoclip, pentru piesa „Sfârşitul lumii”, feat Cabron.
Lavinia demonstrează încă o dată că este o artistă cameleonică, atât în ceea ce priveşte genul muzical pe care îl abordează, cât şi conceptul stilist şi trece astfel de la look-uri dance sau latino, la unul îndrăzneţ, sexy, urban.
Single-ul „Sfârşitul lumii” este compus şi produs în studiourile DeMoga Music, de Theea Miculescu, Marian Moldoveanu, Alex Parker, Nicu Patoi şi Cabron.
Piesa „Sfârşitul lumii” înseamnă o nouă colaborare pentru Lavinia, de această dată alături de Cabron. Artista a mai colaborat cu Funky DJs, Kaira, Korekt.
Filmat într-o locaţie din Bucureşti, cu un aer urban, videoclipul este regizat de Anthony Icuagu şi o aduce pe Lavinia în ipostaze hot, cu look-uri inedite. Personajul surpriza al videoclipului este chitaristul Nicu Pătoi. În urmă cu 2 ani, Lavinia a lansat single-ul şi videoclipul „Aroma Del Amor”, poveste inspirată din cultura spaniolă, cu un dans autentic de flamenco. Până acum, frumoasa artistă a lansat şi piese în limba engleză şi română, dintre care amintim „Honey Boy, „Poveşti cu zâne”, „Dragoste cu împrumut”. Cabron a lansat la începutul anului piesa „La înălţime”, alături de What’s Up, iar în 2016 a cucerit publicul şi topurile muzicale cu single-ul „La masa mea”, o super colaborare cu Ştefan Bănică.
Lavinia, „Sfârşitul lumii”, feat Cabron, online:
https://MediaPro.lnk.to/SfarsituLumiiPR
[YouTube= https://youtu.be/C309pigEnEM]

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here