Sore lansează #Bumba

Vara asta este #Bumba! Sore se distrează de minune cu ‘prietenele ei’ în videoclipul celei mai recente piese.
#Bumba este mai mult decât o piesa, este o stare de spirit, o energie pe care o iei dintr-un ritm muzical. #Bumba este o invitaţie la dans; la dansul verii, la dansul iubirii, la dansul inocenţei, la dansul clipelor crazy.

În concordanţă cu cele patru tipuri de personaje din videoclip, Sore a adăugat şi 4 declaraţii pentru 4 dintre cele mai importante etape din viaţa oricărei persoane.
„Cred că fiecare dintre noi face nebunii în dragoste.. eu una stau mereu şi analizez, îmi fac scenarii, îmi imaginez şi apoi sfârşesc prin a mă super complica. De fapt, ar trebui totul să se reducă la faptul că ne iubim şi atât, nu?”, a spus SORE
Pentru cel mai ‘crazy’ şi simpatic videoclip, plin de culoare, cu multe outfit-uri, din zone stilistice diferite, hairstyling-uri ‘wow’, coregrafii energice şi mood-uri inedite, Sore a colaborat la regie cu băieţii de la Noaptea Târziu. Piesa „Bumba” este compusa de Sore şi Feli, alături de Şerban Cazan, Lucian Nagy şi Florin Boka. Din echipa de creaţie a videoclipului au mai făcut parte Amir Dobos (styling), Traviata Păduraru (make-up) şi Beauty District (hairstyling).
Sore a lansat hituri ca „Inima”, „Different”, „Dor să-ţi fie dor”, „Când vremea e rea”, cu primele locuri în topurile muzicale şi milioane de vizualizări pe YouTube. La începutul anului a colaborat cu Feli pentru single-ul „Ce mai vrei?”, compus în studiourile HaHaHa Production, iar recent i-a dat o super replică lui Smiley prin piesa „Ştiu de unde vii la ora asta”, unul dintre cele mai bune remake-uri ale anului.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici