PSD Arad, susţinere totală pentru Dragnea

PSD Arad s-a întrunit astăzi la prânz într-un CEX județean pentru a adopta două rezoluții importante. Prima vizează susținerea față de deciziile adoptate de către forumul suprem al partidului iar cea de a doua se referă la suportul pentru a iniția o moțiune de cenzură la adresa Guvernului, urmare a refuzului primului-ministru de a demisiona. Ambele moţiuni au fost aprobate.
Organismul de conducere al PSD Arad s-a declarat de asemenea în favoarea inițierii unei moțiuni de Cenzură la adresa Guvernului ce funcționează la Palatul Victoria fără sprijin politic, într-un “regim haiducesc”. Cei patru parlamentari de Arad, senatorul Mihai Fifor, președintele Consiliului Național al PSD și deputații Dorel Căprar, Florin Tripa și Adrian Todor se pronunță răspicat în favoarea inițierii moțiunii și o vor vota în Parlamentul României.
„Conducerea Organizaţiei judeţene PSD Arad îşi afirmă întregul sprijin faţă de decizia de a se iniţia o moţiune de cenzură la adresa Guvernului, urmare a refuzului primului ministru de a demisiona”, se arată în rezoluţia adoptată de social-democraţii arădeni. Ei spun că reformele trebuie să continue şi criza politică trebuie să se termine cât mai repede. „Pentru noi şi mai ales pentru ţară este important ca săptămâna viitoare să se declanşeze procedurile constituţionale pentru construcţia noului Executiv, condus de un premier nominalizat de către partid”, au decis social-democraţii arădeni.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here