Horoscopul săptămânii 19 – 25 iunie 2017

Pentru consultaţii personalizate, vă rugăm accesaţi site-ul www.astroexpert.ro sau pagina de Facebook Astro Expert – Consultaţii astrologice (https://www.facebook.com/astroexpert89/)

GEMENI

Atenţia cade pe finanţe în această perioadă, este nevoie de o schimbare, de o mărire, de o nouă sursă de venit, de noi concepte legate de bani, dar posibil să fii forţat să faci aceste schimbări, deoarece te-ai culcat pe o ureche de ceva vreme încoace legat de acest subiect. Nu este o perioada bună pentru a amesteca relaţiile cu finanţele. Momentan ţine-le departe.

RAC

Este săptămâna ta, deoarece avem Lună Nouă în semnul tău, de aceea vei simţi un aer nou, o schimbare în atmosferă. Există şansa să faci nişte schimbări atât de atipice ţie, încât să rămână şocată inclusiv familia ta. Vei ieşi din zona ta de confort şi cu siguranţă îţi vei împinge la maxim limitele. Mergi înainte, deoarece vei fi mult mai deschis după toate aceste schimbări.

LEU

Subconştientul tău şi partea ta ascunsă ard tot mai puternic pe zi ce trece şi este o perioadă bună de a lăsa să iasă la iveală ceea ce te frământă, este timpul să le aduci la lumina şi să le rezolvi. Ai grijă doar să nu răbufneşti pe cei din jur, deoarece nervii tăi sunt întinşi la maxim săptămâna aceasta, de aceea ar fi indicat să-ţi petreci mai mult timp în solitudine.

FECIOARĂ

În segmentul relaţiilor de prietenie şi amiciţie se văd orizonturi noi, unde pot să apară prieteni noi, cei vechi pot pleca, poţi observa că nu mai eşti pe aceeaşi lungime de undă cu unii, ba chiar sunteţi la poli opuşi. Nu este o perioadă bună de a amesteca prietenii şi banii, ai grijă să nu rămâi cu bani împrumutaţi şi nerecuperați.

BALANŢĂ

Cariera şi familia pot să-ţi pună răbdarea la încercare luna aceasta, iar tu nu eşti sigur ce doreşti în continuare. Poţi fi pus să faci diferite compromisuri, în ambele domenii, dar îți recomand să nu le faci, deoarece ştii că dreptatea este de partea ta. În acelaşi timp, nu aş face acum lucruri mai puţin morale, deoarece justiţia este în spatele tău, şi poţi plăti greşelile foarte rapid.

SCORPION

Este săptămâna care îţi va aduce la suprafaţă lucruri mai puţin plăcute din subconștientul tău şi de asemenea poţi observa că unele concepte despre viaţă nu mai sunt valabile. Este momentul să porneşti pe o nouă cale şi să vezi viaţa cu alţi ochi. Continuând tot pe acest drum, viaţa poate deveni din ce în ce mai dificilă pentru tine.

SĂGETĂTOR

Este vremea să te deschizi din punct de vedere intim, să treci la o nouă etapă în dezvoltarea ta şi să laşi în urmă preconcepţiile primite din partea societăţii. Săptămâna aceasta unii prieteni îţi pot crea unele confuzii şi nu este indicat nici să începi o relaţie de iubire cu unul dintre prieteni. Urmărește-ţi taxele şi impozitele sau moştenirile, pot apărea situaţii de rezolvat.

CAPRICORN

Relaţia de iubire necesită un restart, o schimbare din partea ta şi din modul în care vezi relaţia în sine. Cariera îţi poate sta în această perioadă în calea relaţiilor de iubire, va fi nevoie să le echilibrezi pe cele două şi în acelaşi timp este nevoie să vezi cât mai corect relaţia ta, deoarece îţi puteau scăpa unele detalii în ultimele luni, acum este un moment pentru a se face lumină.

VĂRSĂTOR

Sănătatea şi jobul sunt în prim plan săptămâna aceasta, nu te stresa foarte mult la job şi nu încerca să depui mai mult efort decât poţi în mod normal, deoarece ai putea ajunge la epuizare. Încearcă să cauţi noi modalităţi de a-ţi face munca, vezi ce ai putea schimba pentru uşurinţa ta. Hrăneşte-te corespunzător şi ia-ţi repausul necesar.

PEŞTI

Relaţiile de iubire pot lua foc săptămâna aceasta, atât în sens pozitiv cât şi mai puţin negativ, depinde cum vei gestiona situaţia. Nu este foarte indicată începerea unei noi relaţii, însă în cele existente deja, poţi aduce un plus de entusiazm, încearcă să-ţi surprinzi partenerul de cuplu şi vei fi răsplătit pe măsură. Copiii îţi pot da de furcă săptămâna aceasta, acordă-le atenţia necesară.

BERBEC

Începuturi noi legate de casă sau cămin, poţi face modificări în locuinţă, sau renovări, sau pur şi simplu să rearanjezi lucrurile în casă. Simţi nevoia de o schimbare în locul tău de domiciliu şi este indicat să te scapi de ceea ce nu-ţi mai foloseşte. În cuplu pot apărea certuri tocmai din cauza căminului, sau a copiilor. Viaţa domestică poate deveni sufocantă în această perioadă.

TAUR

Modul tău de a comunica şi de a gândi are nevoie de o schimbare, este posibil ca şi oboseala să te prindă din urmă din cauza muncii excesive, dar a venit şi timpul să renunţi la unele concept învechite şi să laşi noul să intre. Ai grijă la sănătate, deoarece acest mod de gândire şi principiile tale în viaţă pot fi atât de nepotrivite, încât să-ţi afecteze sănătatea. Exteriorul te cam forţează către schimbări interioare.

Astrolog Vlad Daia – http://www.astroexpert.ro

Vlad Daia a început să studieze astrologie în urmă cu 15 ani. În ultimul an, a hotărât să ofere consultanță celor care doresc să se cunoască mai bine, să își confirme unele lucruri, sau să aibă o claritate încotro ar trebui să se îndrepte și ce îi poate aștepta pe drumul lor în viață. Prin observarea hărții astrologice a unei persoane, se pot analiza aspecte care nu se pot observa în viața de zi cu zi și care, prin informațiile oferite, vă pot ajuta să trăiți viața cu o mai mare ușurință și claritate.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here