Demo Plast Vest la Expo Arad

În perioada 21-24 iunie, la Expo Arad va avea loc Demo Plast Vest, un eveniment dedicat specialiștilor din industria de prelucrare a maselor plastice.
Expoziţia se adresează specialiștilor din industria de prelucrare a maselor plastice, cauciucului și materialelor compozite. 50 de companii, mari branduri internaționale, dar și importanți producători cu capital autohton sau extern prezenți la Expo Arad, au pregătit pentru vizitatori surprize inedite, în premieră pentru România.
După evenimentul de deschidere, de la ora 11.00, vor începe conferinţele din cadrul Forumului Demo Plast Vest, prima zi având ca temă „Industria de mase plastice din zona de vest – Atragere de noi clienți, furnizori, parteneri și specialiști”. În cea de-a doua zi de Forum, 22 iunie, tema abordată va fi „Industria Auto – client important pentru industria prelucrării maselor plastice – Direcții de dezvoltare”, cea de-a treia zi, 23 iunie, fiind dedicată noutăților tehnologice, sub tema „Noi tehnologii și Inovații – Noi echipamente și materiale pentru industria prelucrării maselor plastice”. În cele 3 zile de Forum Demo Plast Vest sunt invitate importante companii producătoare, asociații și clustere din țară și străinătate, precum și furnizori de top de echipamente și tehnologie.
În cadrul manifestării, ADR Vest, alături de Asociația Tehimpuls-Centru Regional de Inovare și Transfer Tehnologic care este spijinit de Enterprise Europe Network (EEN) organizează un nou eveniment de brokeraj internațional în Regiunea Vest, primul care se adresează companiilor din industria prelucrătoare de materiale plastice, cauciuc și materiale compozite. Acesta se va desfăşura între orele 14:30 și 17:00, la Expo Arad.
Evenimentul de brokeraj constă în participarea la întâlniri bilaterale între firme – întâlniri agreate de ambii parteneri de discuții – cu ocazia cărora firmele pot evalua posibilitățile de colaborare imediată și își pot face o imagine asupra ofertei în domeniu. Acestea se vor desfășura pe parcursul a 7 runde a câte 20 de minute fiecare. Astfel, fiecare firmă participantă va putea stabili 7 întâlniri cu firme cu care sunt interesate să colaboreze sau de a căror activitate sunt interesate. Participarea în cadrul evenimentului de brokeraj, precum și în cadrul târgului, este gratuită.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici