What’s UP şi Ruby au pregătit o nouă surpriză: cei doi lansează împreună „A Ti”

După ce a jucat rolul fetei ce i-a furat inima lui What’s UP, Ruby lansează alături de artist „A Ti”, versiunea în limba spaniolă a piesei “La Tine”.
„Vă mulţumesc pentru susţinerea piesei “La tine”. Datorită vouă a făcut peste 23 de milioane de vizualizări pe YouTube în două luni. Varianta originală este pentru voi, ai mei, iar această variantă se adresează celor care nu cunosc limba română. Am ales această limbă pentru că este latină, ca şi a noastră. Sperăm să vă placă şi să ne sustineţi în continuare”, a declarat What’s Up. „Este un proiect de suflet, pentru ca Whatzy este parte din sufletul meu. Cred mult în piesa asta şi îmi doresc să acapareze vara exact cum se întâmplă cu „La Tine”. Sperăm să vă placă şi această variantă”, a adăugat Ruby.
Piesa “La Tine” a stârnit foarte multe reacţii pozitive, iar astăzi este una dintre cele mai difuzate piese la radiourile din România. Produsă în studioul HaHaHa Production, „A Ti” este compusă de What’s UP, Şerban Cazan, Nadgy Lucian şi Alin Dumitru şi tradusă de Carlito. Videoclipul este regizat de Ionuţ Trandafir (Trandafilm) şi produs de Radu Şelaru (LucasArtFilms), iar de styling s-a ocupat Adina Buzatu. What’s Up şi Ruby nu se opresc aici şi ne încălzesc pentru toamnă, când vor lansa o nouă piesă împreună.
What’s Up a lansat hituri precum „Bine”, „Piesa mea de dor”, „Taxi”, piese ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube şi au cucerit topurile muzicale. Whatzy a cunoscut succesul atât solo, cât şi printr-o serie de piese în colaborare cu artişti precum Andra, Marius Moga, Cobron, Alina Eremia, Dorian Popa şi mulţi alţii.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici