Piaţa Catedralalei se va desfiinţa peste câteva zile

În şedinţa Consiliului Local Municipal din data de 17 august se va vota desfiinţarea Pieţei Catedralei. Cum iniţiativa aparţine primarului Gheorghe Falcă, este de aşteptat ca toţi consilierii liberali şi cei ai UDMR să voteze proiectul, iar Piaţa Catedralei va fi desfiinţată.
În urmă cu câteva luni, Gheorghe Falcă a mai încercat să desfiinţeze piaţa, dar protestele arădenilor şi adunarea a peste 5.000 de semnături în numai câteva zile pentru salvarea ei, i-au oprit demersul. Atunci s-a vorbit despre intenţia edilului de a aduce un supermarket în zonă.
În şedinţa de Consiliu Local Municipal care va avea loc în data de 17 august, primarul Gheorghe Falcă iniţiază un proiect de Hotărâre de CLM privind modificarea amplasamentului Monumentului Marii Uniri de la 1918 în Municipiul Arad. „Pentru o mai bună punere în valoare a Monumentului Marii Uniri realizat de sculptorul Florin Codre, precum şi pentru îndeplinirea cerinţelor stabilite prin Planul Urbanistic Zonal Piaţa Catedralei s-a reconsiderat împreună cu reprezentanţii Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, amplasarea monumentului în zona Piaţa Catedralei”, se arată în expunerea de motive a primarului.
Acum, Falcă vrea să „împuşte” doi iepuri deodată: desfiinţează Piaţa Catedralei pentru amplasarea Monumentului Marii Uniri şi arată arădenilor că aşa i-a cerut Guvernul PSD.

VEZI ȘI:

VEZI AICI dovada: Ministerul Culturii nu cere demolarea Pieței Catedralei
http://www.arad24.net/2017/08/13/vezi-aici-dovada-ministerul-culturii-nu-cere-demolarea-piatei-catedralei/

Gheorghe Falcă vrea să ducă Monumentul Marii Uniri la piaţă
http://www.arad24.net/2017/08/13/gheorghe-falca-vrea-sa-duca-monumentul-marii-uniri-la-piata/

Comentarii

comentarii

7 COMMENTS

    • Tu ori esti prost, ori esti postacul lui Falca. In orice caz, esti prost. Contribui la distrugerea Aradului si a viitorului familiilor celor care locuiesc in Arad!!! Esti la fel de vinovat ca Falca!!!

  1. O decizie fireasca chiar daca il urasc pe falca .felicitari primare, da afara ” taranii” lui peste din piata si fa-o sa arate cumva !

  2. Decizie fireasca? Ba, voi sunteti tampiti? N-o sa mai avem piete in orasul asta de unde sa luam mancare si multe altele, numai de la Kaufland si alte companii. Daca vrei sa vinzi ceva ajungi sa te inghita aia mari, concurenta ta e China direct si ne miram pe urma ca murim de cancer si de te miri ce boli ca mancarea pe care o avem este de 2 lei!!!!!

  3. Atunci sa va dea Falca sa mancati si nu va mai mirati ca taranii astia care v-au dat voua mancare atatia ani se muta in alte tari si nu veti mai avea mancare sanatoasa!!! Ca decat sa stai toata ziua pe camp sa muncesti un an ca sa nu ai unde sa iti vinzi marfa numai la bani de nimic la magazinele nemtesti sau de cine stie unde pline de conservanti (ca numai proaspete nu sunt!) mai bine merg in alta tara unde pot sa traiesc si eu si copiii mei si muncim ca oamenii nu ca animalele pe camp!!! Si rasplata 0!!!

  4. Rusine demolatorului Falca!!! Si mai ales, rusine celor care nu au iesit la vot ca sa il voteze tot colectivul de partid ca primar!!! Fiecare dintre voi sunteti vinovati in egala masura (si cei care l-au votat si cei care nu s-au dus la vot) pentru distrugerea Aradului!!!!!! Cica “noi construim”….”construim” CE??? Ca numai distrugeti!!! Ne crezi chiar prosti!!! Dar nu suntem!!! Eu nu te-am votat de 3 mandate si tot trebuie sa vad cum faci jmenurile tale si toata lumea te lasa in pace!!! Dovada ca DNAul ANI parchet toti astia…sunt pe interes si la fel de corupti ca ceilalti!!! Altfel ai fi de mult la zdub!!!!

  5. Da foarte bine! Fac dintr-un loc inutil un loc frumos sa poti iesi la plimbare! Gata cu tiganimea din piata si cu taranii care vand legume fara teste fara nimic nici nu sti ce mananci. Si asa eu iau din Kaufland sau Lidl sau Billa unde toate produsele primesc un test inainte nu vinde asa oricine…pe urma daca ai o problema pe cine acuzi? Prinde corbul, scoate-i ochii! Traim in civilizatie! Si asa cand mi foame mananc din KFC sau MC nu din piata! Din acelasi motiv! Plus ca e mai la indemana!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here