Iulia Dumitrache lansează single-ul şi videoclipul „Iubeşte-mă”

Iulia Dumitrache lansează „Iubeşte-mă”, o piesă despre dragostea sinceră şi necondiţionată pe care fiecare dintre noi o împărtăşeşte persoanei iubite. Muzica şi textul sunt compuse de Theea Miculescu, iar de producţie s-au ocupat Cătălin Tamazlicaru, Zagga, Alin Ilies şi DJ Sava. „«Iubeşte-mă» este o piesă tare dragă mie, pentru că mă reprezintă foarte mult şi spune în versuri ceea ce eu simt, iar videoclipul, regizat de Dan Petcan, prezintă o zi din viaţa mea. Sper foarte mult să vă placă şi să ajungă la sufletele voastre”, a declarat Iulia Dumitrache.
Săptămâna aceasta, frumoasa artistă care a cucerit juriul de la Vocea României în 2013, a urcat pe scenă în cadrul unui eveniment muzical, împreună cu invitaţii speciali Ami şi Florin Ristei. În plus, Iulia a cântat în premieră şi cel mai nou single: „Iubeşte-mă”.
Datorită timbrului vocal inconfundabil şi show-ului energic, cariera artistei a pornit pe un drum ascendent. Până în prezent, Iulia a lansat piese precum „K.O.”, „Supersonic” şi „Unde”, iar la fiecare concert solista reuşeşte să ridice publicul în picioare şi să facă orice persoană să danseze şi să cânte alături de ea.
Iulia Dumitrache lansează single-ul şi videoclipul „Iubeşte-mă”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + 14 =