FUNtastic English World. Înscrieri an şcolar 2017 – 2018

Au început înscrierile pentru centrul FUNtastic English World. Oferim programe de învăţare a limbii engleze pentru copii cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani, dar şi pentru adulţi.

În cadrul centrului desfăşurăm cursuri de limba engleză, dar şi pregătire pentru examenele de final de clasa a IV-a şi a VI-a, Cambridge, Bacalaureat şi Evaluarea Naţională.

În cuprinsul acestor cursuri sunt integrate abilităţi de citire, gramatică, scris, ascultat şi conversaţie într-o manieră distractivă. Urmând acest program, copiii vor dobândi mai multă încredere în ei cu ajutorul lecţiilor distractive, vor învăţa să comunice cu încredere în limba engleză şi vor participa la activităţi organizate în perechi sau în grup.

La centru se desfăşoară şi un club de lectură în limba engleză – nivel începător pentru a încuraja copiii să citească mai mult şi într-un cadru organizat utilizând diverse metode printre care amintim jocul de rol. Vom lectura cărţi cu text simplificat pe diverse niveluri de dificultate, special pentru învăţarea limbii engleze.

Pe lângă faptul că îmbunătăţesc abilităţile de comunicare ale copilului, cursurile noastre de limba engleză vor capta atenţia acestuia cu o serie de teme interesante şi relevante pentru vârsta sa. Înscrierile au început deja. Pentru mai multe informaţii şi înscriere accesaţi paginile https://www.facebook.com/funtasticenglishworld/, https://roxxybogdy3.wixsite.com/funtasticenglish sau sunaţi la numărul de telefon  0773 833 537.

Oferim pregătire în limba ROMÂNĂ și ENGLEZĂ pentru examenele de clasa a 4-a, examenele naționale, BAC și examenele Cambridge într-un mediu atractiv și prietenos pentru copii!

Contactează-ne la nr: 0773 833 537 sau mesaj pe Facebook.

Posted by FUNtastic English World on 6 Septembrie 2017

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here