Timotion 2018 așteaptă proiecte din zona de vest a țării

TIMOTION este un eveniment de mobilizare a comunității, o posibilitate de a te bucura de beneficiile alergării și totodată un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacționează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Și pentru că zâmbetele de la TIMOTION sunt molipsitoare, în 2018 acestea vor cuprinde întreaga zonă de vest a țării. La ediția din 2018 se pot înscrie proiecte din județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara.
Proiectele pot fi înscrise până în 15 noiembrie. Propunerile se vor completa online, pe site-ul evenimentului TIMOTION: www.timotion.ro folosind butonul „Înscrie un proiect”. Numărul maxim de proiecte selectate la această ediție va fi de 18 proiecte.
Organizatorii recomandă ca aplicațiile să fie redactate într-un mod concis, folosind un limbaj accesibil, evitând jargonul cererilor de finanțare. În cazul în care proiectul este acceptat, toate informațiile furnizate în propunerea de proiect vor fi publicate pe site-ul evenimentului TIMOTION.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici