Smiley se declară de-a dreptul „Pierdut printre femei”

Smiley lansează „Pierdut printre femei”, a opta piesă din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfăşoară în cadrul proiectului aniversar #Smiley10.
„Drumul spre persoana potrivită nu este un drum drept, te mai şi rătăceşti. Fiecare întâlnire pe care o ai îţi arată cumva ce îţi doreşti de fapt. Fiecare femeie pe care o cunoşti îţi conturează imaginea femeii care îţi va fi sufletul pereche… povestea vieţii mele”, a spus Smiley.
Filmat în 15 ore fără întrerupere, pe un câmp de la marginea Bucureştiului, dar şi în interior, în incinta complexului Amber Gardens, videoclipul piesei „Pierdut printre femei” este o călătorie halucinantă printre şi pe lângă femei care apar şi dispar ca în vis. Regizat de San, clipul face să apară, dar la fel de uşor să şi dispară de lângă Smiley tipologii diferite de femei.
Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest „Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animaţie, este primul de acest gen lansat de Smiley. Acesta a fost urmat de single-ul „De unde vii la ora asta?”, care a reuşit să strângă un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi şi peste 46 de milioane în şase luni de la lansare. „Domnu’ Smiley”, o piesa funk în care Smiley îşi cântă refrenul vieţii, „Să-mi fie vară”, „Rară”, „O altă ea” şi „Ce mă fac cu tine de azi” (feat. Guess Who) au completat lista de piese lansate în primele şapte luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări si inovaţii care va ţine un an de zile şi va culmina cu o lansare de album, al patrulea din cariera solo a artistului.
Smiley, „Pierdut printre femei”:

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici