Ştefan Bănică lansează single-ul „Ea mi-a pus cătușele”

Cu o zi înainte de lansarea albumului „Picat din Lună”, Ștefan Bănică prezintă o piesa nouă, „Ea mi-a pus cătușele”, extrasă de pe următorul material discografic.
Single-ul „Ea mi-a pus cătușele” este compus de Ștefan Bănică și este cel mai nou extras de pe cel de-al 16-lea album de autor din carieră impresionantă a lui Ștefan Bănică. Piesa a fost interpretată live, în premieră, pe 3 octombrie la Media Music Awards, unde Ștefan a primul Premiu de Excelență. ” descrie povestea unui tip care s-a îndrăgostit și femeia i-a pus capac, l-a ‘liniștit’ definitiv. E un text haios, dar, în același timp, e foarte cantabil. Are un ritm care îți dă o stare bună, pozitivă. Sper să vă placă!”, a declarat Ștefan Bănică. Noul material semnat Ștefan Bănică va fi lansat printr-o sesiune meet&greet vineri, 13 octombrie, începând cu ora 13:00, în Librăria Cărturești din mall Băneasa.
„Picat din Lună” surprinde printr-un cumul de emoții, printr-o varietate de stări și trăiri. Pe noul album vor putea fi descoperite cântece de facturi diferite: de la rock’n’roll și balade pop-rock până la piese pline de umor sau ritmuri de vals și bossa nova.
Ștefan Bănică va începe pe 23 octombrie turneul de promovare a albumului „Picat din Lună” și va ajunge în 11 dintre cele mai mari orașe din România, în perioada 23 octombrie – 7 noiembrie.
Pe 15 și 16 decembrie, Ștefan Bănică va susține concertele sale extraordinare de Crăciun, la Sala Palatului, iar pe 20 decembrie va ajunge cu show-ul de Crăciun la Cluj-Napoca, Sala Polivalentă, pentru al doilea an consecutiv. Concertul de Crăciun marca Ștefan Bănică reprezintă o tradiție–record, cea mai longevivă producție muzicală din România, care anul aceasta va împlini 16 ani de existență neîntreruptă.
Stefan Banică, single-ul „Ea mi-a pus cătușele”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here