A.U. lansează alături de Ruby prima piesă din carieră: „Îţi mulţumesc“

A.U. lansează primul single din carieră, „Îţi mulţumesc“, care este o colaborare cu Ruby şi vine însoţit de un videoclip regizat de Roman Burlaca.
A.U. şi Ruby vorbesc în versuri despre o relaţie apărută peste noapte, în care cei doi parteneri se iubesc „cam cât distanţa de la Lună la Pământ“. „Îţi mulţumesc“ a fost produsă de BCD Music, iar versurile au fost scrise de A.U. şi Ruby. „O cunosc pe Ruby de aproximativ trei ani, iar de-a lungul timpului ne-am întâlnit de câteva ori pe la diferite studiouri. Nu mă auzise niciodată cântând pe nici o piesă, nici nu eram sigur ca ea ştie ca eu cânt. Într-un weekend am dus-o la un concert, iar pe drum i-am arătat piesa şi aşa am ajuns să colaborăm. Videoclipul l-am filmat la Chişinău cu regizorul Roman Burlaca, un tânăr profesionist cu o inimă mare cât toată echipa lui la un loc. Mi-a plăcut experienţa. A fost prima filmare la care am participat în calitate de personaj, am filmat în jur de 24 de ore, dar pentru mine timpul a zburat foarte repede. Îmi place rezultatul şi le mulţumesc celor implicaţi“, a spus Vlăduţ. „Sunt mândră şi totodată fericită să iau parte la «botezul» lui A.U.! O să aveţi timp să-l cunoaşteţi şi astfel o să vedeţi că este un artist extrem de talentat şi sincer. Mai mult decât atât, el este şi un om modest, blând şi cu un suflet foarte bun. Iar toate astea cu siguranţă i-au rezervat un loc în muzica românească. Cât despre «Îţi mulţumesc», vă pot spune că a fost dragoste la prima audiţie. A.U. mi-a arătat piesa la un moment dat, nu mi-a spus că este cântată sau compusă de el, doar a dat un play şi de la primele versuri mi s-a făcut pielea de găină. Este un single sensibil, cu un mesaj şi un sound aparte, care mi-a intrat la suflet cam cât toate piesele pe care le-am lansat până acum la un loc. Mă bucur foarte mult că la această piesă am lucrat alături de prietenii mei cei mai buni şi de colegii mei de trupă, care îmi fac fiecare concert să fie motiv de sărbătoare“, a completat Ruby.
A.U. este un artist în vârstă de 27 de ani născut în Brăila, care este pasionat de muzică şi scrie versuri încă din clasa a 8-a. El a făcut parte, în urmă cu mai mulţi ani, din trupa underground Cartier.
Ruby s-a făcut remarcată de-a lungul timpului datorită pieselor care au cucerit radiourile, internetul şi inimile fanilor. Anul acesta, artista a lansat „Luptătoare“, „Soare pătrat“ şi „Adevăr sau minciună“, dar s-a transformat şi în Bad Juju pentru unul dintre cele mai controversate proiecte de pe piaţa muzicală românească: Diamante FMM. În 2016, Ruby a adunat aproape 100 de milioane de vizualizări pe YouTube cu „Nu caut iubiri“ (feat. Uzzi) şi „Condimente“ (alături de Nosfe).
A.U. lansează alături de Ruby prima piesa din carieră, „Îţi mulţumesc“:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here