[VIDEO] Ambasadorul SUA la București a vizitat ASTRA RAIL INDUSTRIES S.A. din Arad

tagzAmbasadorul SUA la București, Hans G. Klemm, a vizitat astăzi ASTRA RAIL INDUSTRIES S.A. din Arad, cel mai nou punct de lucru Greenbrier în România. Ambasadorul a fost însoțit de Matthew Jones, Alexandru Climescu, specialist în științe politice și Lucian Crusoveanu, specialist în relații publice. Principalul obiectiv al acestei vizite este de a arăta suportul pentru noua companie fuzionată sub steag american. „Realizarea acestei fuziuni reprezintă un moment special pentru compania noastră și pentru orașul Arad. Este o oportunitate incredibilă de a ne îmbunătăți și extinde produsele în ampla industrie feroviară. Îmbinând administrarea eficientă a Astra Rail Industries S.A. și pe cea a Wagony Swidnica din Polonia, suntem încrezători în capacitatea noastră de a profita de această oportunitate și de a ne menține poziția de lider pe acest segment. Suntem mai mult decât onorați să îl avem alături de noi pe însuși Ambasadorul SUA în România ca prim reprezentant oficial care ne vizitează de la nașterea Greenbrier Europe”, a declarat Bernd Boese, CEO Greenbrier Europe.
Greenbrier Europe a luat ființă în iunie 2017 prin fuzionarea companiilor The Greenbrier Companies, Inc. (NYSE: GBX) și Astra Rail Management GmbH pentru a oferi clienților o capacitate de producție și servicii în Europa la o scară mai amplă și cu eficiență sporită. Cu un total de peste 4000 de angajați (2400 angajați în România și 1650 angajați în Polonia), Wagony Świdnica și Astra Rail Industries S.A. dezvoltă și produc vagoane și boghiuri. Greenbrier Europe derulează proiecte în trei birouri de inginerie amplasate în Polonia, România și Slovacia. Succesul Greenbrier are la bază o forță de muncă bine calificată, motivată și cu o vastă experiență. Greenbrier, cu sediul central în Lake Oswego, Oregon, este un furnizor de top de echipamente de transport și servicii pentru industria feroviară.
În anul 1998 compania Świdnica a fost achiziționată de către The Greenbrier Companies/U.S. Pentru a se apropia de modelul companiei furnizoare de servicii complete, în 2011-2012 Wagony Świdnica a achiziționat două ateliere de reparații în Polonia: ZNTK „Oława” și ZTK „SIARKOPOL”.
În anul 2012, Thomas Manns, om de afaceri german, a cumpărat proprietățile Astra Rail Industries și împreună cu Bernd Böse, care conduce activitatea operațională a Astra Rail Industries, a construit afacerea bazată pe mai multe fabrici dezvoltând-o într-o operațiune deosebit de profitabilă cu trei fabrici de producție, inginerie și reparații în Arad, Severin și Caracal, România în decursul a doar câtorva ani.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here