Patru victorii ale gimnastelor arădence la Cupa României şi Campionatul naţional de ansambluri

Secţia de gimnastică ritmică a CS Municipal Arad a obţinut rezultate excelente la Cupa României şi la Campionatul Naţional de ansambluri, practic ultimele două competiţii importante din acest an, care au avut loc miercuri, 8 noiembrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti.
Fetele pregătite de Daniela Chiriac şi Tatiana Novikova şi-au reconfirmat talentul şi valoarea la întrecerea desfăşurată în Polivalenta din Bucureşti, remarcându-se la toate categoriile de vârstă.
Sportivele arădence au obţinuit trei locuri I la Cupa României, competiţie care reuneşte primele şase clasate la campionatele naţionale la fiecare categorie de vârstă. La Cupa României, se premiază doar la individual compus, nu şi pe obiecte. Au câştigat Cupa României Maria Moţ, la categoria a IV-a, Alenia Biringer, la categoria a III-a şi Sonia Ichim, la junioare. De asemenea, CSM Arad a ocupat locul I la Campioinatul naţional de ansambluri, categoria a IV-a, prin ansamblul format din Antonia Stănescu, Dalia Marin, Alice Trancău, Maria Moţ, Catrina Buniov şi Elisa Andresz. Sportivele arădence au mai obţinut două medalii de argint, prin Kaitlyn Varga, categoria mica gimnastă, 6 ani şi Catrina Buniov, la categoria a IV-a şi bronz prin CSM Arad (Teodora Brădean, Mara Cohuţ, Cesaria Sofia Crişan, Vanessa Varga, Ioana Fodor, Sofia Cotrău) la ansamblu, mica gimnastă, fără obiect.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here