“Amicii Regelui Mihai” pun degetul pe rană: de ce doar doi membri ai familiei se află lângă Regele Mihai?

Asociaţia “Amicii Regelui Mihai”, una dintre cele mai renumite asociaţii pentru sprijinirea monarhiei din România, consideră că situaţia din Elveţia de la reşedinţa Familiei Regale a României ridică semne de întrebare. Monarhiştii arădeni se întreabă ce se ascunde în spatele acestui caz.
“Amicii Regelui Mihai” au formulat astăzi un apel prin care solicită amănunte. Mesajul monarhiştilor este semnat de Alexandru Tiberiu Dekany şi Artur Chomiuc, copreședinții asociaţiei şi de avocatul Alin Gherga, membru fondator.
„Comunicatele emise de Familia Regală a României privind starea gravă a sănătăţii Majestăţii Sale Regele Mihai I al României ne-a produs o tristeţe profundă nouă şi tuturor românilor. În astfel de momente grave considerăm că întreaga Familie Regală ar fi trebuit să fie alături de tatăl şi bunicul acesteia. Ciudat este faptul că doar doi membri ai familiei sunt alături de Majestatea Sa Regele. În plus, din Comunicatele Familiei Regale lipseşte un buletin medical semnat de medicii curanţi. Ne întrebăm: ce este ascuns şi ce este adevărat? Acum, după toate evenimentele scurse, aflăm că starea de sănătate a Majestăţii Sale este stabilă. S-a regizat oare obţinerea unui capital de simpatie numai pentru cei care au fost alături de Majestatea Sa Regele în aceste momente? Avem nevoie de adevăr!”
“Amicii Regelui Mihai” este una dintre cele mai cunoscute asociaţii pentru sprijinirea monarhiei şi a fost înfiinţată imediat după Revoluţia din 1989. “Amicii Regelui Mihai” are sediul central în Arad şi editează periodic un ziar pro-monarhist, „Coroana de oţel”, cu apariţie continuă de la înfiinţare până în prezent.

Comentarii

comentarii

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here