MAIA, câștigătoarea Vocea României Junior, lansează prima piesă: “Vreau să zbor” feat. ADDA

Maia Malancus a cucerit publicul cu vocea ei senzațională, carisma și atitudinea de star rock. Marea câștigătoare a primului sezon Vocea României Junior colaborează cu ADDA pentru primul ei single, “Vreau să zbor”, piesă compusă alături de Marius Moga, antrenorul ei de la emisiunea concurs. „În sticluțele mici se țin esențele tari / Moga mi-a zis: ‘Ești gata, Maia, cât de sus poți să sari?’” este versul care o definește pe tânăra artistă, care a demonstrat încă de la vârsta de 9 ani că are pachetul complet al unui artist mare. „Sunt foarte fericită că am lansat prima mea piesă! Le mulțumesc lui Marius Moga, lui Marius Mirică, Loredanei Cavasdan, lui Robert Toma, ADDEI – pentru că a acceptat să cânte împreună cu mine piesa și întregii echipe care a lucrat la proiectul acesta. Marius Moga m-a susținut atât în timpul show-ului Vocea României Junior, cât și după și vreau să îi mulțumesc în mod special pentru că e alături de mine. Îmi place foarte mult piesa “Vreau să zbor”, sper să vă placă și vouă, pentru că transmite un mesaj frumos: toate visele pot fi îndeplinite”, mărturisește emoționată Maia.
„Maia are carismă și foarte multă energie, pe lângă talent și mă bucur să fac parte din călătoria ei frumoasă în muzică. Când am compus „Vreau să zbor”, împreună cu echipa, ne-am întors în timp, la vremurile în care eram mici copii cu visuri mari. Este o piesă în care mă regăsesc și sper că se vor regăsi toți oamenii și că o vor susține pe micuța Maia”, a declarat Marius Moga.
Maia pornește într-o călătorie plină de emoție, entuziasm, bucurie, iar alături de ea o are pe ADDA, care completează perfect mesajul motivațional și o susține pe tânăra artistă. „Sunt îndrăgostită iremediabil de Maia. O ador. E un munte de talent și de energie și mă bucur foarte mult că fac parte din primul ei single. Îi doresc un drum frumos și spectaculos în muzică”, a declarat ADDA.
Piesa este compusă de Marius Moga, Marius Mirică, Loredana Cavasdan, Robert Toma și ADDA, este produsă în studiourile DeMoga Music și Narcotic Creation, iar videoclipul piesei „Vreau să zbor” este regizat de Silviu Mîndroc și a fost filmat în apropierea Bucureștiului.
Cântăreața, instrumentistă, actriță, membru al corului de copii „Juniorii Operei” din Iași, dar și solista trupei RockFire, Maia este eleva Colegiului Național de Artă Octav Băncilă și are în portofoliu deja numeroase premii pentru interpretare vocală și vioară, dar și apariții memorabile în piese de teatru și operă, reclame și emisiuni TV.
MAIA, câștigătoarea Vocea României Junior, lansează prima piesă: “Vreau să zbor” feat. ADDA:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here