Ioana Ignat, revelaţia anului în muzica românească, lansează single-ul şi videoclipul „Nu mă uita”

După ce a cucerit topurile muzicale cu hitul „Doar pe a ta”, alături de Edward Sanda, Ioana Ignat lansează single-ul şi videoclipul „Nu mă uita”.
Pleacă, dar nu mă uita!
Anul 2017 a fost până în prezent anul Ioanei Ignat. Tânăra artistă a început în forţă cu single-ul de debut, „Ma dezîndrăgostesc”, iar ulterior a cucerit topurile muzicale şi publicul din Romania cu hitul „Doar pe a ta”, alături de Edward Sanda, piesa care se află pe primele locuri în chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, de peste 20 de săptămâni.
Videoclipul piesei „Nu mă uita” este regizat de Ionuţ Trandafir (Trandafilm) şi a fost filmat pe parcursul unei zile în Bucureşti. Scenariul o aduce într-un rol de femme fatale, o latură pe care Ioana nu a explorat-o până acum, dar pe care o stăpâneşte foarte bine. Producţia piesei este făcută de Rad Ionuţ, împreună cu Ioana Ignat.
Ioana Ignat a lansat single-ul şi videoclipul „Nu mă uita” în cadrul unui eveniment ce a avut loc luni, 13 noiembrie; un live show inedit, cu 10 instrumentişti pe scenă. În plus, alături de artistă a urcat pe scena şi What’s UP, iar cei doi au cântat hitul „K la meteo”. Prieteni, artişti, oameni din presă au văzut în premieră videoclipul, au urmărit show-ul pregătit de Ioana şi au primit la final o scrisoare cu un mesaj special – „Pleacă, dar nu mă uita!”.
Ioana Ignat s-a făcut remarcată odată cu emisiunea „Vocea României”, unde s-a clasat în finală, fiind una dintre preferatele publicului. Artista, originară din Botoşani, cântă la patru instrumente muzicale: pian, chitară acustică, chitară bass şi contrabas. Între timp, Ioana a compus numeroase piese care vor fi lansate de mulţi artişti din România în perioada următoare, dar şi următorul single, „Nu mă uita”, pe care l-a compus într-o singură noapte.
Pe lângă timbrul inconfundabil şi cele 4 instrumente la care a învăţat să cânte, Ioana Ignat este şi o compozitoare talentată şi deja a lucrat la următoarele piese pe care urmează să le prezinte.
După succesul avut la Vocea României, Ioana Ignat a demonstrat că vrea să devină una dintre cele mai apreciate voci din ţară şi a lansat, împreună cu Damian Draghici, piesa „Dor de iarnă”, single-ul „Beauty in the beast”, pentru care a filmat un videoclip în Islanda, dar şi colaborarea cu Edward Sanda, „Doar pe a ta”.
Ioana Ignat, single-ul şi videoclipul „Nu mă uita”:

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here