Agenții economici arădeni, promovaţi pe piețele asiatice de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad

Agenţii economici arădeni vor fi promovaţi pe pieţele asiatice de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad. O primă misiune economică a avut loc în urmă cu câteva zile în orașul Changsha, regiunea Hunan, China, la care au participat designerul Vali Ciobanu și DJ-ul Bogdan Iorgovan.
„Pe linia dezvoltării relațiilor comerciale cu China, CCIA Arad a deschis căi de comunicare cu antreprenori care doresc să promoveze și să importe produse românești în China. Datorită bunei colaborări pe care CCIA Arad o are cu domnul Dayan Hu, antreprenor chinez care promovează și importă produse românești în China sub un concept inedit preluat în multe regiuni din această țară, s-a conturat oportunitatea dezvoltării unor evenimente în cadrul cărora să lansăm agenți economici arădeni pe piața asiatică”, a declarat arh. Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.
Cimi Enache, managerul târgului Agromalim, a vizitat Central China (Hunan) Agricultural Expo, târg de agricultură și produse agro-alimentare ajuns la a XVIII-a ediție. Pe o suprafață de 110.000 mp și-au expus oferta peste 3000 de expozanți, standurile cu produse românești fiind foarte întâlnite în cadrul expoziției. „Pe lângă târgul de agricultură, am vizitat un complex care promovează agenții economici din România, dar și din alte state, fiecare stat având standuri cu produsele proprii. Acest concept a fost preluat de administrația chineză și multiplicat în mai multe regiuni, motiv pentru care beneficiem de un moment prielnic pentru promovarea agenților economici arădeni pe piețele asiatice. Un prim pas a fost făcut în lansarea unei invitații către delegația chineză de a veni la Arad pentru a cunoaște mai bine oferta comercială a județului”, a declarat managerul CCIA Arad, Cimi Enache.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here