Un fost ministru explică situaţia din PNL Arad: Falcă învaţă degeaba limba engleză

Constantin Traian Igaş, fost ministru de Interne în Guvernul Boc, explică printr-un pamflet care este situaţia actuală din PNL Arad după plecarea la ALDE a deputatului Eusebiu Pistru din organizaţia condusă de Gheorghe Falcă.
Igaş a postat pe contul său de socializare un pamflet de Moş Nicolae care redă cu exactitate problemele liberalilor arădeni. Este cunoscut faptul că Gheorghe Falcă şi-a negociat cu Ludovic Orban un loc eligibil pe listă pentru alegerile europarlamentare. Numai că, între timp, Falcă a ajuns preşedinte de organizaţie la PNL Arad, călcând statutul partidului în picioare. Deşi alegerile au fost contestate, Curtea de Onoare şi Arbitraj stă de luni bune şi nu ia o decizie. În acest context, un deputat a plecat din PNL Arad. La Arad, liberalii mai au doi parlamentari, care nu se ştie cât vor mai rămâne în partid.

„Pamflet de Moș Nicolae
Alo..alo.. centrala??? Alo, alo…centru??? Alo, aici provincia … Cu șefu vreau…. Alo, șefu? Raportez: a dezertat un deputat, îndrumă-mă ce să fac? Cum !? Dacă mai sunt si alții pe picior de plecare? Unii zic că da, alții că n-ar mai sta!!! Șefu, șefu? Acum eu ce șanse mai am să prind Parlamentul European !? Cum?? Mici?? Păi bine, eu unde mai învăț să vorbesc engleza??!! Și eu acuma ce fac??? Am predat primăria conform înțelegerii!!! Șefu, șefu ascultă, șefu și eu ce mă fac, că nu știu să muncesc!!! Cum??? Să-mi caut un Bănățean să mă ia sub aripa lui conform cutumei !? Bine, șefu … și eu care m-am născut Brătian, chiar nu merit mai mult !!!???”, arată fostul ministru Igaş.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here