Lovitură pentru Gheorghe Falcă: Consilierul PNL Isabela Rabotka a demisionat din CLM pentru că nu a mai suportat dictatura

Isabela Rabotka a demisionat astăzi din funcția de consilier local municipal al PNL. Avocat de profesie, Isabela Rabotka părăsește CLM Arad după aproape șase luni de mandat și acuză bătălii politice în interiorul propriului partid. „După aproape 6 luni în calitate de consilier în Consiliul Local Municipal Arad, perioadă în care am avut ocazia să văd și să înțeleg cum se mișcă lucrurile în orașul nostru și mai ales de ce NU se mișcă lucrurile, vă mărturisesc dezamăgirea mea față de lipsa de cooperare, lipsa de comunicare și permanenta tensiunea dintre noi, cei aleși de arădeni să construim acest oraș. Ca liberal autentic nu pot concepe o bătălie politică alta decât în planul ideilor și al doctrinei, acolo de unde în definitiv tot societatea și cetățeanul ar ieși mai câștigat, mai întărit”, a explicat Isabela Rabotka. Unul dintre motivele care au stat la baza demisiei sale a fost și modul în care PNL a decis să voteze pentru nevalidarea propriului consilier local. „Atmosfera promovată și întreținută în Consiliu este una necolegială, este una în care se încearcă învrăjbirea consilierilor, semănarea urii între consilieri din același partid, între partidele politice, se seamănă neîncredere și răutate astfel încât orice proiect pentru Arad să fie imposibil de votat în consens. Speranța mea e ca în câteva luni, un an, doi sau maximum trei, la următoarele alegeri, lucrurile să se schimbe, Aradul și Consiliul să devină unele cu adevărat europene. Până atunci, părăsesc acest Consiliu dar voi rămâne în continuare un cetățean responsabil și la fel de implicat în viața Aradului”, a declarat Isabela Rabotka.
În urmă cu puțin timp, a fost unica voce din PNL care nu a acceptat să gireze un comunicat de presă care i-a fost atribuit, prin care erau atacați la modul grosolan adversarii politici. Ea a ieșit atunci public și a spus că acele declarații date de partid în numele său, nu îi aparțin. Isabela Rabotka este vechi membru PNL și provine dintr-o familie de liberali autentici.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici