La Primăria Arad, în sala Regele Ferdinand, Carte de condoleanțe în memoria Regelui Mihai

Asociaţia „Amicii Regelui Mihai”, Primăria Municipiului Arad, Liga Scriitorilor din România, filiala Arad şi PRO URBE Arad îi invită pe arădeni astăzi, la ora 14, în Sala Regele Ferdinand din cadrul Palatului Administrativ cu ocazia deschiderii cărţii de condoleanţe în memoria Regelui Mihai. Cu această ocazie se va ţine un moment de reculegere, iar Înaltpreasfinţitul Părinte dr. Timotei Seviciu, Arhiepiscop al Aradului, va oficia o scurtă slujbă religioasă.
Cei care doresc să scrie în cartea de condoleanțe o pot face până sâmbătă, 16 decembrie, Sala Regele Ferdinand fiind deschisă între orele 10.00 și 17.00.
Numai că, la penultima ședință de Consiliu Local Municipal, consilierul local Isabela Rabotka a propus deschiderea unei Cărți de condoleanțe în memoria Regelui Mihai, dar primarul Gheorghe Falcă i-a explicat că acest lucru nu se poate pentru că există un protocol regal care nu poate fi încălcat. Mai mult, primarul Falcă i-a spus consilierului local liberal că pentru deschiderea unei cărți de condoleanțe este nevoie de o solicitare către Casa Regală și că nu poate să facă orice vrea în acest sens. După câteva minute, Isabela Rabotka a demisionat din funcția de consilier local municipal liberal. Deşi la propunerea sa primarul Gheorghe Falcă a dat-o la întors, iată că sugestia Isabelei Rabotka a fost materializată, fără a se aminti şi cui i-a venit iniţial această idee.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here