Metodă inedită de a pleca din România: patru bărbaţi au vrut să treacă frontiera ascunşi sub patru maşini dintr-un vagon de marfă

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat patru bărbaţi din Libia şi Maroc care au încercat să iasă ilegal din ţară, fiind ascunşi sub patru autoturisme aflate pe platforma unui vagon din componenţa unui tren de marfă internaţional.
Ieri, în jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, pe sensul de ieşire din ţară în trenul Inter Regio care circulă pe relaţia România – Germania, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse sub patru autoturisme transportate de platforma unui vagon de marfă, patru persoane de sex masculin. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbaţii sunt trei cetăţeni din Libia şi unul din Maroc, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, solicitanţi de azil în România. Tinerii au precizat că s-au urcat în tren în staţia din Timişoara deoarece doreau să ajungă în Germania şi au recurs la această metodă pentru că nu aveau o viză valabilă.
Poliţiştii de frontieră le-au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here