Şocant la Sebiş: autoutilitară fără ITP din 2009, depistată în trafic

Caz şocant la Sebiş: poliţiştii au depistat în trafic un bărbat care circula cu o autoutilitară cu remorcă, la care nu mai avea ITP valabil din 2009.
Polițiștii orașului Sebiș, ai secțiilor de poliție rurală nr. 9 și 10, împreună cu un reprezentant al Ocolului Silvic Sebiș au desfășurat o acțiune în vederea identificării și sancționării persoanelor care nu respectă prevederile legale din domeniul transportului de material lemnos, al circulației pe drumurile publice și actelor de comerț. În cadrul activităților desfășurate de polițiști pe parcursul a două ore, au fost verificate 76 de vehicule și conducătorii acestora, precum și 10 societăți comerciale.
Polițiștii au depistat pe D.J. 792/B, la Dezna, un bărbat 32 de ani, din Șicula, în timp ce conducea o autoutilitară în cuplu cu remorcă. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că remorca avea expirată inspecția tehnică periodică (I.T.P.) din anul 2009. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut și certificatul de înmatriculare.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here